onsdag 12 maj 2010

Torsdagen den 13 maj

God morgon! Idag ska jag skjusa pojkarna till dera sfarmor och farfar för jag jobbar idag och sambon är ute och fiskar, fredriks mormor och morfar har en ö ute i skärgården?! Riktigt fint är det där ute, dock har vi inte varit där så mycket. Får bli ändring på det tycker jag!

När jag skulle klä på Viking envisades han med att han skulle ha sin fotbollsdräkt på sig!? Så det blev långfilsingar shortsen =) Kolla in dem små fotbollsstrumporna? Så himla gulliga! Våran lilla prins.. Han brukar säga till Troj när han är ledsen " Vad är det Troj? Förstår du? Fatta?" Jag brukar säga det när inte Viking lyssnar. Typ " Vad är det du inte förstår?" eller "Fatta vad jag säger nångång" haha och så har han snappat upp ordet "Fan", inte bra. Brukar höra hur han säger "fan" inne på sitt rum när nånting inte funkar. Måste sluta svära.




Och så har vi lilla Tojen som jämnt är go och glad, han sitter just nu och snackar i sin babysitter. När Troj skulle komma så hade jag köpt två likadana tröjor till grabbarna, en i st 86 och en i 56. Idag så kunde jag sätta på honom tröjan som Viking hade när Troj kom hem ifrån BB. Shit va tiden skenar iväg, liten blir större. =S

Inga kommentarer: