söndag 16 maj 2010

Söndagen den 16 maj.

Åså vare söndag igen. Idag har jag jobbat och jag har verkligen super fina kollegor på Stalands. Jag har haft så jäklarns kul idag! Men usch vad jag längtar efter mina små barn när jag är borta. Vilket lyckorus man får när man ser dem och kramar om dem så hårt så hårt och pussar på dem om och om igen. Mys gubbarna mina =)

Idag startade jag morgonen med att sälja bort min gamla tvilling vagn för nu har jag ÄNTLIGEN köpt den vagn jag har trånat efter. Det är en Baby jogger city mini double haha, långt namn men den är underbar. Det ända dumma är att det är mer en sulky än en vagn, men jag får stå ut med det. Ska prova hur den är på skogsvägar och liknande imorgon. Men en sak är säker iaf, NO MORE sol i ögonen på mina små praliner till bebisar! Vikings mage har krånglat i ca 8 dagar nu så de får bli farbror doktorn imorgon.

Han har problem med tarmarna så han ska få träffa specialister och sedan så ska vi till öron och balanskliniken. Min lilla skrutt får stå ut med så mycket. Hoppas vi får ordning på allt nu.

Nu ska jag bänka mig framför tvn. Är juh Hockey nu!! =)

Inga kommentarer: