måndag 20 oktober 2008

Thats life..

En nybadad och mätt Viking nerbäddad i vagnen och sedan en låååång kvälls promenad med en mp3, det är va jag kallar terapi! Jag verkligen älskar att träna eller promenera och lyssna på musik för då kan jag verkligen slappna av och rensa tankarna lite. Ibland kan jag verkligen ha en riktigt dålig dag och bli arg, irriterad och så himla less på nästan allt runt omkring mej. Gamla skitiga strumpor under soffan, skor överallt i hallen, enorm hög med tvätt och gamla jakt å fiske överallt. Några veckor går det bra då kan jag till och med skratta åt Fredrik om han släpper väder men när jag fått nog av allt stök kan minsta lilla fjärt från honom få mig att koka över! Då bara sätter truten igång och jag bara häver ur mig all ilska. Sen på kvällen när jag fått träna eller åkt en sväng till nått köpcentrum så brukar jag jämnt tänka på att utan dem där tidningarna och illa luktande pruttarna så skulle det juh inte vara att bo med Fredrik för det är juh sån han är, och seriöst, strumporna under soffan och skorna som ligger slängda i hallen är oftast mina. Samma sak vare när man bodde hemma, shit va man kunde bråka me syrran om kläder och vem som skulle få sitta fram eller vem som skulle få prata i telefon. Men egentligen så klarade jag mig inte utan henne, t.ex på nätterna så brukade jag kila in i hennes rum och bära in henne till min säng för jag va så mörkrädd och jag kunde verkligen säga att jag tyckte hon va asjobbig och be henne dra åt *PiiiiP* men ändå skulle jag alltid vara i samma rum och retas när jag inte ville vara ensam, man kunde juh inte vara där för att man ville utan man va juh tvungen att ha kvar lite heder så man va juh tvungen att jäklas! Å min bror är verkligen "pain in the as" imellan åt men ändå tänker jag på honom varje dag och verkligen saknar honom!

Så me andra ord hur mycket jag än tyckera att dem är asjobbiga ibland så skulle jag aldrig kunna tänka mig ett liv utan nån av dem, jag har lärt mig nått av allihopa, tex Fia har lärt mig att inte ta skit av nån, hon är väldigt hård å bestämd :) Johanna ringer jag jämnt när jag är ledsen för hon kan prata mig lugn och förstår alltid va man menar och min lillebror Albin är en riktig livsnjutare som har lärt mig hur man kan irritera nån till max, han är expert!

Freddan har nog lärt mig att man aldrig ska leva för att behaga folk om man inte får ut nått av det själv, aldrig fjäska för att nån ska gilla en eller liknande. "Äta eller ätas" "starkaste överlever" "I never have been perfect neither have you"

You name it!


En annan sak nu när jag ändå är igång är att jag brukar påpeka att jag aldrig får några rosor eller att Fredrik kramar mig för lite, listan kan bli lång.. Men sen kom jag och tänka på att han aldrig säger nått om mitt velande med jobb, allt mitt shoppande, allt mitt tränande och liknande så jag frågade honom varför han inte sa ifrån när jag lever de "ljuva livet" då sa han att han ville att jag skulle få göra allt de där för att han tyckte jag förtjänar det, snacka om att man inte ser allt han gör och ger mig.. Skämdes faktiskt då.. blev ett långt inlägg men men om du nu har läst ända ner hit så måste du juh tyckt att det var läsvärt :)

Godkväll kompis!

1 kommentar:

S A R A sa...

Nu har du verkligen grubblat o tänkt till gumman, mycket bra skrivet!! :-)