lördag 4 april 2009

Lördag

Ja idag har det varit en solig och varm lördag och såklart så jobbade jag, så typiskt.. Efter en dag på jobbet så hade Fredrik fixat super god mat så det var bara att slå sig ner och hugga in.. Medsans vi satt och åt så lärde sig Viking två nya saker. Han lärde sig hur grisen säger och att säga BOOBIES. Det sist nämnda var såklart pappa Fredrik som lärde honom.

Viking är jätte duktig på att sjunga också, han kan två sånger nu. Den ena är "Kalle anka satt på en planka" eller ja iaf att sjunga biten då det är "mamma mammma se så stor jag är" =) och sen så sjunger han "Lilla snigel akta dig" jätte bra.. Han är så rolig och charmig. Tycker han är väldigt tidig med att sjunga.. Man blir stolt i mammahjärtat =)

Igår så gick jag ner till Haninge centrum ( 10 hela km) och shoppade lite. Det blev två super fina mjukisbyxor som ser ut som jeans från Lindex. Ett par till lilla storebror Viking och ett par till lilla bebisen =) Hittade även en vårjacka och ett par "täckbyxor", perfekta att ha i sandlådan! Åså såklart ett par stövlar med Cars på. Får icke glömma den ursöta stickade tröjan som ser ut som en "pippitröja" som lilleman fick också. Å Viking hitta på en hatt på HM som han satte på sig, såklart att mamma inte kunde ta ifrån han den så den fick följa med hem den med.




Att bero på stövlarna så älskar han att klampa runt i dem, han nästan vägrar ha på sig dem andra skorna när vi ska ut. Undra va det är med barn och gummistövlar? Å hälst på fel fot också..

Nu ska jag spana in godisskålen! Ha en bra lördakväll!

Inga kommentarer: