måndag 21 december 2009

Tid man aldrig får tillbaka

Hejsan!! Nu är jag hemma igen i "underbara" (skit) Västerhaninge. Längtar redan hem igen.. men men. Snacka om att den här kommun är sämst på att ploga undan snö, kom fan inte fram nånstans idag. Tur att man inte är rullstolsburen säger jag bara.

Jag har haft det underbart bra hemma trots att det har varit bökigt å sova och att leva i en kappsäck. Jag kom hem i Frdags eftersom vi har lite att ordna inför julen. Vi var å storhandla igår och fixa våran lilla gran, underbara plastgran =) Great att slippa allt jäkla barr som fastnar i strumporna! Hehe Bara att slänga ner den i förrådet me allt skit hängandes kvar! =) Viking hjälpte till och klä den, han sulade i några kulor som fastnade direkt med snöret på en gren haha, dock hamnade allt i en klump.



Igår kväll så käka vi en pizza och tittade på Anna ankas jul såklart, Jag bara ÄLSKAR denna kvinna! Så jäkla rolig..

Å min underbara Älsk gav mig en super fin kamera!! Min andra har gått sönder och fredriks super kamera bär man juh inte direkt me sig i fickan. Jag tycker det är super viktigt att ha en bra kamera och kunna ta en massa bilder eftersom som rubriken säger på dagens inlägg så får man juh aldrig tillbaka denna tid. Jag tar jätte mycket kort och har framkallat allt å satt in i ungarnas album. Viking har typ över 600 bilder haha =) Troj ligger lite efter men snart så! Jag knäpper inte gärna med mobilkameran eftersom det inte blir nå bra när man framkallar men nu äntligen så kan jag ta bilder igen =) Hallelullja!

Här kommer lite bilder. Enjoy.

Gubben min, You are wonderful älsk!


Viking tittar på traktorn som plogar och käkar sin frukost!


Min Nya kamera å Troy


Lilla gubben i sin nya säng i storebrors rum =)


En Julklapp som vi fick av Viking som han gjort på dagis..


Så här står det under hans lilla hand. Så fint.


Åså åkte några tavellister upp över soffan me mina favorit ungar!

Inga kommentarer: